Tervetuloa

Miesten ja naisten pukeutumisesta ja tyylistä, parisuhteen ehdoilla.

lauantai 16. heinäkuuta 2011

Lähtölaukaus. Vaaleanruskeasti ravintolaan.

Otan varaslähdön blogin kirjoittamisen kanssa. Minä hoidan täällä niitä taskuliinoja enemmän. Tarkoituksena on pohdiskella ja esitellä perheen pukeutumista ja elämäntyyliä yleisesti. Tarkempi suunta ja tyyli varmaan vakiintuu tässä vähitellen.

Perusajatuksena kuitenkin kirjoittaa helsinkiläistyneen nuoren perheen tyylivalinnoista pukeutumisen ja ehkä muunkin kulttuurin alalla. Samalla saan harjoitella valokuvaamista ja opetalla itse näyttämään vähemmän intensiivisen maaniselta kaikissa valokuvissa.

Olen nuori isä, yhteiskuntatieteiden maisteri, kevyt-elitisti ja jossain välissä hurahtanut miettimään miesten pukeutumista yllättävän paljon. Pidän klassisesta tyylistä sekä musiikissa, muussa taiteessa, että pukeutumisessa. Klassisuus on minusta parasta höystettynä jollain tuoreella otteella ja pienellä pilkkeellä silmäkulmassa. Tähän blogiin valituista kuteista voi toivottavasti päätellä tuon asenteen. Blogin toinen osapuoli saa esitellä itseään itse sitten myöhemmin.

Aloitetaan purkamaan varastoon kertyneitä kuvia kesältä. Seuraavissa kokonaisuudessa käytiin syömässä vähän paremmin juuri vähän ennen kuin muutimme Tampereelta pääkaupunkiseudulle. Tällä kertaa vaaleaa ja ruskeaa, vähän kaupungissa poikkeamista varten räätälöityä sivistynyttä maaseututyyliä tavoitellen.


Pellavahousut ovat kesällä mukava valinta, kun ei tarvitse bostailla shortseissa, mutta ei silti läkähdy tai hiostu kuoliaaksi. Kauluspaita ilman kravattia, koska kesällä on vaan niin rentoa. Liivi ja takki ovat löytöjä UFFilta, ja hyviä löytöjä ovatkin. Tweed-takki on kesäkäyttöön usein aika raskas, mutta joskus tyyli vain menee tarkoituksen edelle. 


Hattu ja huivi löytyivät Stockalta. Harmillisen paljon kaikkea löytyy Stockalta, jos vain rahat riittävät. Blogin nimessäkin featuroiva taskuliina jäi tästä asukokonaisuudesta harmillisesti puuttumaan. Oli päässyt kotoa jo turhan pitkälle, kun totesi että rintapieleen unohtui valita mitään.


Tämmöistä näin alkuun! Ehkä tästä vielä blogi tulee. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti