Tervetuloa

Miesten ja naisten pukeutumisesta ja tyylistä, parisuhteen ehdoilla.

sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Neuletta kravatilla.

Onpas elämässä ollut nyt kiireistä ja jännää tässä vähän aikaa, mutta ehkä se tästä taas rauhoittuu. Lisäksi luvassa on vielä jänniä päivityksiä tänne, koska tulevaisuudessa häämöttää frakin hankkiminen ja muutakin shoppausta. Nyt kuitenkin vielä jotain tuttua!

V-kaula-aukkoinen kevyt neule on siistin ja rennokkaan pukeutumisen perusjuttuja. Tällä kertaa ajattelin vähän piristää perinteistä kauluspaita+neule -kuviota lisäämällä mukaan kravatin. Kravatti tuo aina särmää pukeutumiseen. Useimmiten valitettavasti vain vähän liikaakin.

Nuorella ihmisellä kravatti harvoin näyttää kovin luontevalta tai hyvältä. Useimmiten kravatti tuo mieleen lähinnä kokoomusnuoren (kokoomusnuori politiikkaneutraalina stereotypiana, ei konkreettisena tietyn puolueen kannattajana) tai muuten vaan vähän liikaa yrittävän ihmisen. Neuleen alla kravatti ei pääse niin hallitsemaan koko asukokonaisuutta. Se jää hauskan yksityiskohdan tasolle, eikä valtavaksi koko torson peittäväksi huutomerkiksi.

Asiaan! Kuvia:


Pöksyinä toimivat jälleen aina toimivat farkut. Nuori ihminen saa laittaa farkut päällensä lähinnä mihin tahansa. Juhlavaan ja hienotunteiseen edustamiseen ne eivät välttämättä sovi, paitsi jos nuori lisäksi edustaa luovaa luokkaa. Helsinkiin muuttamisen jälkeen suhtautumiseni farkkuihin on myös hiukan muuttunut. Helsingissä tuntuisi näkyvän katukuvassa paljon paljon enemmän laadukkaita ja sopivia farkkuja, kuin muualla Suomessa. Täällä hyvät farkut eivät siis erottaudu edukseen, vaan lähinnä ovat tusinatavaraa. Tarkkana siis!


Lätsä on Portugalista. Paikalliset vanhat sedät käyttivät järjestäen siellä vastaavia. Pitihän sitä itselle hankkia samanlainen. Käytän sitä salaa jo kyllä nykyäänkin, koska en jaksa odottaa eläkkeelle.


Tapahtuma oli Helsingin Sarjakuvafestivaalit 2011. Paikalla oli myös kahvio, josta sai kahvia. Kahvinjuontikuvat onnistuvat jostain syystä keskimäärin useammin kuin muut kuvat minusta, joten pitihän sitä taas yrittää.Lopuksi yksityiskohtaa kravatista ja kauluspaidasta. Kuvan suurentamalla näkyy paremmin. Harmillisen harvoin vaatteita tulee niin tarkasti ja läheltä syynättyä, mutta onneksi laatu jollain tasolla tuppaa näkymään kauemmaksikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti